13-05-12

Marcel Vervloesem: Brief Advocatenkantoor Elfri De Neve

Geachte Heer De Neve,

 
Ik weet dat u met uw bureau ondermeer voor gevangenen optreedt en ik vond reeds tal van interessante informatie op uw website.
 
Op een bepaald moment heb ik u telefonisch gecontacteerd in de zaak Vervloesem omdat ik u als advocaat wilde aanstellen.
Maar jammer genoeg waren de kosten te hoog.
 
De heer Vervloesem heeft nu een Pro Deo advocaat ter beschikking maar haar optreden leidde tot geen enkel resultaat tot nogtoe.
 
De heer Vervloesem zit nu bijna 5 maanden lang in voorhechtenis terwijl zijn gezondheidstoestand dergelijke opsluiting niet toelaat.
 
Hij werd zopas met spoed opgenomen in het ziekenhuis, en alhoewel in voorhechtenis zijnde, werd hij daarbij 5 dagen lang aan zijn bed vastgeketend.
Zijn dochter en kleindochter waarvan de brieven om ongekende redenen reeds wekenlang worden achtergehouden (een schrijven aan de diensten van minister Turtelboom haalde niets uit), vrezen iedere dag voor zijn leven.  Hun leven is ondraaglijk geworden.
 
De Pro Deo advocate heeft weliswaar goed gepleit maar met haar besluiten wordt er door de rechters van de Raadkamer van Turnhout, geen rekening gehouden.  
 
Wat kan men doen als men met rechters te maken heeft die alle bestaande rechtsregels overtreden en de resultaten van het gerechtelijke onderzoek zelfs negeren ?
 
In afwachting van uw antwoord, teken ik,
 
Met vriendelijke groet,
 
Jan Boeykens

De commentaren zijn gesloten.