19-06-14

Pedo's - Justitie Turnhout

Turtelboom.morkhoven.jpg

Brussel, 19.6 2014 - Open Brief

 

Beste P.,

Het is geen wonder dat je al mijn sms-jes terugkrijgt.

Zoals gezegd, zitten de pedo's van Turnhout daar weer achter. Marcel en ik hadden gedurende de voorbije 20 jaren ook constant telefoonproblemen en last van weerkaatsingen in de telefoon zodat we elkaar niet konden verstaan.

Enkele uren voor dat Gina Bernard die rond de Duitse verdwenen jongen Manuel Schadwald werkte, door de Belgische diensten uit de weg werd geruimd, diende ik het telefoongesprek met haar te onderbreken. Zoals bij onze acties steeds gebeurde, was er een zodanig hard geluid op de telefoonlijn (Belgacom) dat we ons gesprek moesten afbreken. Zelfs een brief faxen ging toen niet meer, wat duidt op een goed voorbereid plan na de maandenlange doodsbedreigingen die Gina kreeg.

Vorig jaar, toen Marcel Vervloesem's dochter en 15-jarige kleindochter maandenlang geterroriseerd werden door het zogenaamde 'slachtoffer' en het Herentalse sp.a-gemeenteraadslid Victor V. zonder dat de Turnhoutse justitie reageerde op de klachten die ter zake bij de politie waren ingediend, regende het ook doodsbedreigingen. Men ging tijdens de maandenlange terreur zelfs zover dat men alle blogs van de Werkgroep Morkhoven versleutelde en alle artikels van het internet haalde.

Je vertelde mij dat je tijdens de telefoongesprekken met mij en je vrienden ook constant te maken hebt met weerkaatsingen die een gesprek bijna onmogelijk maken.

Dat past allemaal in dezelfde strategie van de pedo's in Turnhout die Marcel ook een contactverbod met de andere bestuursleden van de vzw Werkgroep Morkhoven en een spreekverbod met de pers hebben opgelegd om de kinderpornozaak Zandvoort toe te dekken.

Jan Boeykens, voorzitter vzw Werkgroep Morkhoven

Foto: Justitieminister A. Turtelboom (Open VLD) die zei dat ze 'vanwege het principe van de scheiding der machten' niets kon doen tegen het bewust in gebreke blijven van de justitie te Turnhout toen Vervloesem's dochter en kleinkinderen maandenlang werden geterroriseerd. Turtelboom benoemde de Turnhoutse Procureur Jan  Poels tot kabinetschef... Turnhout reageerde ook niet op het verzoek van de Werkgroep Morkhoven om belangrijke documenten inzake het peutermisbruik te Amsterdam aan haar Nederlandse collega over te maken en heeft dus een actieve rol gespeeld in doofpotoperaties.

18:27 Gepost door Yves in Actualiteit, Justitie, pedo, Turnhout | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |